BraDeLierloop

BraDeLierloop op zaterdag 12 augustus, wij gaan voor een tweede poging! 

In samenwerking met het Oranje Comité en als onderdeel van het Zomer Runcircuit gaat de BraDeLierloop dit jaar opnieuw van start. Als gevolg van de hitte was het helaas niet verantwoord om de loop vorig jaar te laten plaatsvinden. Dit jaar gaat de organisatie voor nieuwe kansen en hopen zij op een mooie, sportieve, maar vooral veilige loop voor iedereen.  

René Keijzer, initiatiefnemer van de organisatie vertelt: “Het startschot zal worden gegeven door onze eigen burgemeester Bouke Arends van gemeente Westland en we zijn trots dat we dit jaar Ruitenburg Adviseurs en Accountants als nieuwe grootste sponsor hebben gecontracteerd. Ook zijn wij enorm blij met de 50 vrijwilligers, die ons willen helpen om dit evenement tot een succes te maken”. 

De BraDelierloop gaat van start bij Voetbalvereniging Lyra, Veilingweg 26, De Lier. 

De loopgroepen zijn als volgt ingedeeld:  

  • De Jeugd tot 11 jaar om 13.00 uur voor de afstand van 1 km
  • De Jeugd van 12-15 jaar om 13.00 uur voor de afstand van 2,6 km 
  • Volwassenen vanaf 16 jaar om 14.00 uur voor de afstand van 5 km 
  • Volwassenen vanaf 16 jaar om 14.00 uur voor de afstand van 10 km 

Jeugd 

Je kunt je inschrijven op de dag zelf vanaf 12:30 uur op het parkeerterrein van Voetbalvereniging Lyra. Dit kost € 1. Na afloop ontvang je een tegoedbon voor een ijsje bij Cafetaria De Eethoek. 

Volwassenen 

Let op: je kunt je alleen online inschrijven via www.Bradelierloop.nl 

Dit kan tot en met 10 augustus en kost € 7,00. (exclusief SAW-chip*). Vanaf 12:30 uur kun je op de dag zelf je startnummer ophalen. Neem voor de zekerheid het inschrijfbewijs mee. 

De snelste Lierenaar in zijn of haar categorie ontvangt een cadeaubon van Meesterbakker Remmerswaal Roodenrijs.

*De SAW-chip waarmee de tijd wordt gemeten kost € 3. Met deze chip kun je deelnemen aan alle wedstrijden binnen het Zomer Runcircuit. Voor de jeugdloop hoeft geen SAW chip aangeschaft te worden. 

De organisatie is er klaar voor! 

Loop mee aan de leukste loop van De Lier tijdens de feestweek, we zien jullie graag op zaterdag 12 augustus!